BETA OPENING — INFO

În această secțiune vor fi anunțate diverse lucruri ce au legătură cu schimbările de pe comunitate.

Moderator: Management

Locked
User avatar
Sombra
Manager // Lead Developer // Founder
Posts: 51
Joined: 15 Mar 2018, 01:09

BETA OPENING — INFO

Post by Sombra » 02 Apr 2018, 19:00

Salutare! Știu că foate mulți dintre voi ați așteptat cu sufletul la gură această deschidere. La fel ca și voi, și noi, STAFF-ul am așteptat să vă vedem entuziasmați că în sfârșit e aici.

Știu, știu, poate o să vi se pară ciudat într-un fel sau altul Gamemode-ul pentru că are unele lipsuri, însă, dacă nu știați serverul este Beta-Opening, deci IP-ul serverului actual este IP-ul serverului beta (îl vom schimba curând pe alt host, nu va faceți griji. Și da, toate datele se vor salva) și vom ține script-ul așa până la versiunea 1.0.0

Da, e puțin ciudat, însă am luat această decizie de a fi beta opening deoarece ne-am gândit că așa va fi mai bine, ca playerii să vadă hartă, să vadă GM-ul, să vadă și restul lucrurilor.

Țin să vă reamintesc că în această versiune BETA, nu există așa multe, deci, sugestiile serverului sunt deschise pentru că noi să putem înțelege ce doriți să vedeți pe server. În zilele ce urmează, vor fi câteva update-uri ce vor duce la îmbunătățirea scriptului, iar la versiunea 1.0.0, acesta va fi scos din beta și va fi o versiune sigură și stabilă.

Puteți face o sugestie AICI
Puteți raporta un bug AICI
Puteți cere ajutor AICI

Mulțumesc, Sombra.

Locked